CDA Overijssel maakt plan voor Salland

RAALTE – Het CDA-Overijssel wil zich inzetten voor een sterk en leefbaar Salland. Tijdens een bezoek aan The Green East lieten de Sallandse CDA kandidaten zien wat ze de komende vier jaar voor Salland willen doen. Lijsttrekker en inwoner van Laag Zuthem Eddy van Hijum noemt ‘sterke kernen’ en ‘krachtige economie’ een van de speerpunten voor Salland: “Bewonersinitiatieven om jongeren en ouderen te behouden voor het dorp, zoals in Luttenberg, verdienen steun. Ook MKB bedrijven zijn belangrijk voor Salland. De provincie moet deze bedrijven koesteren en helpen bij uitbreiding, innovatie en verduurzaming.”
Het CDA Overijssel heeft een 10 PuntenPlan voor Salland gemaakt. Naast sterke kernen en een krachtige economie wil het CDA zicht inzetten voor Verbreden N35, Een sterke landbouw, Leefbaar platteland, Salland op de toeristische kaart, Schoon en zuinig, Versterk Noaberschap, Handen af van Sallandse tradities en Goed openbaar vervoer.

1 REACTIE

  1. Als ik het coalitieprogramma 2015-2019 onder de titel “Overijssel werkt” lees en het woord Overijssel vervang door Sallend, dan lees ik niet zo veel nieuws.
    Tekst 2015:
    “Met respect voor hetgeen in gang is gezet, slaat het nieuwe Overijsselse college op een aantal punten ook een nieuwe koers in. Belangrijke speerpunten daarin zijn: behouden en uitbreiden van de werkgelegenheid; een goede regionale bereikbaarheid over weg, water en spoor; energietransitie en verduurzaming; een goede balans tussen economie en ecologie; en het benutten en stimuleren van sociale en culturele initiatieven vanuit de samenleving. Voor het realiseren van deze ambities stelt het college een aanvullende investeringsimpuls van € 244 miljoen beschikbaar. Dit komt bovenop de reeds bestaande projecten die in de afgelopen periode in gang zijn gezet of nog in ontwikkeling zijn.”

    Tja, die N35 zal over 4 en 8 jaar op de wensenlijst staan…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.