Carnaval in Lemelerveld

LEMELERVELD – De Sprokkelaars zijn er klaar voor! De residentie is versierd, de carnavalsmagazines zijn rond gebracht.
“De Sprokkelaars, daar zit muziek in” is het thema van Carnavalsvereniging De Sprokkelaars uit Lemelerveld. In het Sprokkeldorp zal dit thema als een rode draad door het hele carnavalsprogramma lopen.

Vrijdag 1 maart 19.00 uur Residentie Reimink: Tienercarnaval
Carnavalsavond voor de jeugd van Lemelerveld en omgeving. Alle feestvierders vanaf basisschoolgroep 6 t/m 8 van de Lemelerveldse basisscholen zijn uitgenodigd. Het feest zal in de pub los barsten om 19.00 uur en duren tot 21.00. Locatie: de pub bij Reimink, bereikbaar via de achterzijde.

Zaterdag 2 Maart om 13.00 uur, dorpskern Lemelerveld: Grote Lemelerveldse Carnavalsoptocht Grote carnavalsoptocht met grote, korte, kleine en lange wagens, eenlingen, grote groepen en tweelingen door het Sprokkeldorp. Humor, originaliteit, pracht en praal in een lange carnavalsoptocht met aansluitend de prijsuitreiking en een groot carnavalsfeest in Residentie Reimink.
We hebben dit jaar weer een gewijzigde route. We vertrekken bij Reimink en gaan dan rechtdoor de Vilstersestraat in. Daar gaan we rechtsaf de Ds. C. Keersstraat in. Vervolgens gaan we de Hoogeboomstraat in en door naar de Ds. C. Keersstraat om daarna via de Kerkstraat weer terug naar het centrum te gaan alwaar we bij Reimink het feest voort zetten en waar de prijsuitreiking plaats zal vinden in de grote zaal.

Zaterdag 2 Maart 21.00 uur, Residentie Reimink: Spectaculair Carnavalsfeest!
Groot carnavalsfeest met medewerking van DJ Pim Pots en de Beatcrooks. Dit DJ duo van formaat weet samen met DJ Pim er een groots feest van te maken. Dus feest gegarandeerd bij de Sprokkelaars

Zondagochtend 2 Maart 10.49 uur Residentie Reimink: Sprokkelbrunch
Gezamenlijke carnavaleske brunch bij Residentie Reimink. Kaarten hiervoor zijn verkrijgbaar via de voorverkoop bij Residentie Reimink en bakkerij Van de Most in Lemelerveld.

Zondag 3 Maart 15.00 uur, Residentie Reimink: Gezinscarnaval
Carnaval voor jong en oud, klein en groot, die samen één lange slinger vormen van vrienden en familie met liefde voor Carnaval. Onder de muzikale begeleiding van DJ Team Het Einde is dit de middag voor de kleinsten en de oudsten, met ruimte voor elkaar, een borrel in de sliert.

Zondag 3 Maart 21.00 uur Residentie Reimink; Carnavalsfeest voor Diehards
Super Sunday loopt ten einde, onder de bezielende leiding van DJ HitcH wordt de laatste energie aangesproken om Super Sunday, hossend en springend af te sluiten op echte carnavalskrakers. Als gast komen De Havenzangers 2.0 optreden. Zij komen met hits als: Countrydans, ’s Nachts Na Tweeën, Cheerio, Bam Bam, Holiday, Butterfly, In De Hemel Is Geen Bier en Dan Gaan Die Handen Hoog

Maandag 4 Maart 14.00 uur Residentie Reimink: Kindercarnaval
Groots kindercarnaval onder leiding van Jeugdprins Len de eerste met medewerking van DJ Team Het Einde. De jeugdraad, de grote Raad, Bloaskapel de Heujschudders, iedereen doet mee tijdens deze kindermiddag, één goot feest voor de kleintjes onder ons. Het feest is om 16.00 uur afgelopen.

Maandag 4 Maart 15.00 uur Brugstede: Seniorenbingo
Carnavalsbingo met vele ludieke prijzen voor de senioren georganiseerd door “De Vrienden van de Sprokkelaars”. Ook hier maakt Prins Oetra met zijn gevolg haar opwachting en zullen een potje bingo meespelen.

Maandag 4 Maart 21.00 uur Residentie Reimink: Sallands Sprokkelcarnaval
Carnavalsavond voor de hele regio met medewerking van DJ Team Het Einde. Zij zullen zorgen voor een ouderwets gezellige avond, waar nog echt Carnaval gevierd wordt!!

Dinsdag 5 Maart 19.30 uur dorpskern Lemelerveld: Multilight Verlichte Optocht
De wagenbouwers hebben de afgelopen dagen niet alleen maar feest gevierd, ze hebben hun Carnavalswagens van duizenden lampjes voorzien en de loopgroepen zijn ook schitterend verlicht. De grootste en mooiste wagens uit de hele regio zijn hier allemaal in één optocht te zien. Het Sprokkeldorp wordt donker en de wagenbouwers zetten hem weer in het licht, dit mag u niet missen! De entree is vrij en de amusementswaarde is niet in geld uit te drukken… Aansluitend is de prijsuitreiking in Residentie Reimink met medewerking van DJ Hitch. Tevens is deze avond ook het afscheid van de Prins en zijn gevolg en het afscheid van Carnaval 2019.

Passe-partout

Ook dit jaar geven de Sprokkelaars in samenwerking met Reimink een passe-partout uit. Dit entreebewijs kost 22,50 euro en staat garant voor vier avonden carnavalsplezier. Bij aanschaf van de passe-partout heb je 9,50 euro korting ten opzichte van vier “losse” entreebewijzen. Deze bandjes zijn vanaf heden te koop bij Residentie Reimink.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.