Bruggeman sponsort Wijhe ’92

WIJHE/BROEKLAND – Bruggeman Mechanisatie – Tuin & Park in Broekland heeft onlangs een sponsorcontract ondertekend met Wijhe ’92. Het bedrijf legt zich voor een periode van drie jaar vast om de club financieel te ondersteunen. Bruggeman is ook leverancier van de onderhoudstrekker (en machines) voor de terreinen van Wijhe ‘92.

Bruggeman Tuin & Park biedt een ruim aanbod machines: gazon- en zitmaaiers, robotmaaiers, bosmaaiers, kettingzagen, hakselaars, mini-tractoren en werktuigen en ook hekken en carports. Bruggeman Mechanisatie houdt zich bezig met de verkoop en reparatie van zowel nieuwe als gebruikte landbouwwerktuigen. Het bedrijf beschikt over twee vestigingen: Mechanisatie Broekland, Tuin & Park Broekland en Mechanisatie en Tuin & Park in Lemele. Zie ook staging2.bmb-bruggeman.nl.

Foto: Jan van ’t Land (rechts) van de sponsorcommissie van Wijhe’92 ondertekent het sponsorcontract met Mark Horstman van Bruggeman.