Home / Sallandcentraal / Bowlinggroep zoekt extra deelnemers

Bowlinggroep zoekt extra deelnemers

RAALTE – De Bowlinggroep van de Seniorengroep Raalte bowlt eens per twee weken op de woensdagmiddag in Bij Ne9en in Heino. Door ziekte en ouderdom is er ruimte voor nieuwe deelnemers. De bowlingmiddagen duren telkens van 14.00 tot 16.00 uur. Vertrek is om 13.30 uur bij Swaenewoerd in Raalte. Als men geen vervoer heeft, kan men bellen met G. Westendorp, tel. 0572-352309. Het is ook mogelijk om direct vanuit huis te gaan. De bowlingmiddagen zijn bedoeld voor senioren uit de hele gemeente Raalte (en van verder weg is eigenlijk ook geen probleem). Aan meedoen, kleven verder geen verplichtingen. Af en toe mee bowlen kan dus ook.

Lees ook

Vroeger in Salland: De Leeren Lampe

LUTTENBERG – Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.