Home / Sallandcentraal / Boogie Monster naar Raalte

Boogie Monster naar Raalte

RAALTE – De band Boogie Monster komt op zaterdag 16 maart naarTaveerne Tivoli in Raalte. Het optreden van de band uit Deventer begint om 21.30 uur. Boogie Monster speelt groovy rock ‘n roll met een scheutje pop en een snufje soul; ergens tussen The Rolling Stones, The Meters en Steely Dan. De band sloot 2018 sterk af met twee voorprogramma’s voor DeWolff en selectie voor de Burger Beurs 2019, het talentenprogramma van poppodium het Burgerweeshuis. De debuut EP komt in het voorjaar uit. Meer informatie is te vinden op www.boogiemonster.band. De toegang is gratis.

Lees ook

Expositie Suzan Donker in Wijhe

WIJHE – Suzan Donker exposeert tot 31 juli een selectie van haar werk bij Galerie …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.