Bikkelen tijdens Sukerbiet Trailrun

DALMSHOLTE – Een stevige wind, regen en een modderig, glibberig parcours; de driehonderd deelnemers aan de zesde editie van de Multimate Sukerbiet Trailrun hadden het afgelopen zondag zwaar.

De start van het loopevenement was vlakbij Streekrestaurant De Vechtdalkok in Dalmsholte. De lopers hadden de keuze uit afstanden van 11 en 25 kilometer. Het parcours leidde over de (grotendeels) onverharde paden van de Lemelerberg en Archemerberg. Op de 11 kilometer liep de tweeling Thomas en Sander Bennink uit Broekland de snelste tijd. Beiden finishten na 42 minuten. Met een tijd van 47 minuten was Jolanda van Dam-Dijk uit Lemele de snelste dame op deze afstand.

Op de 25 kilometer was Erwin Akkerman uit Meppel de snelste man, hij zette een tijd neer van 1 uur en 35 minuten. Wilma van der Geer uit Zwolle was de snelste dame, zij liep een tijd van 2 uur en 4 minuten. Team Sukerbiet uit Lemelerveld zamelt met activiteiten als de Sukerbiet Trailrun geld in voor goede doelen. De opbrengst van de Trailrun komt volledig ten goede aan KWF – Kankerbestrijding en Alpe d’ HuZes.

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.