Bijeenkomst over belastingzaken voor zelfstandigen

DEVENTER – Op donderdagavond 7 maart organiseert ZP Raalte, het netwerk voor zelfstandige professionals in Raalte, de netwerkbijeenkomst ‘Praktisch de belastingzaken regelen.’ ZP Raalte gaat daarvoor op bezoek bij een van haar leden: Profijt Adviseurs, die gevestigd zijn in Raalte en Deventer. Er worden tips en trucs gedeeld voor het praktisch regelen van de belastingzaken als zelfstandig professional én om fiscaal voordeel te behalen. Daarnaast delen eigenaren Jaap Profijt en Michèl ter Braak hun verhaal over de groei van zp’er naar werkgever van 3 teamleden.
Zelfstandige professionals en andere geïnteresseerden zijn vanaf 19.15 uur van harte welkom bij Profijt Adviseurs aan de Maagdenburgstraat 52 in Deventer. Na de bijeenkomst is er uiteraard volop mogelijkheid om in ongedwongen sfeer andere ondernemers te ontmoeten tijdens de netwerkborrel. Deze bijeenkomst is gratis. Deelnemers kunnen zich opgeven bij info@zpraalte.nl
Meer informatie of lid worden? Kijk op staging2.zpraalte.nl of mail naar info@zpraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.