Home / Sallandcentraal / Bijeenkomst GemeenteBelangen over waterschapsverkiezingen

Bijeenkomst GemeenteBelangen over waterschapsverkiezingen

HEINO – GemeenteBelangen Raalte houdt op dinsdag 5 maart een bijeenkomst in het Dorpshuus in Heino over de waterschapsverkiezingen van 21 maart. Provinciale lijsttrekker Tilko Gernaat van Drents~Overijsselse Gemeentebelangen zal deze avond ingaan op ingaan op het belang van betrokken lokale en plaatselijke bestuurders in het waterschapsbestuur. Ook zal Gernaat belangrijke thema’s bespreken die met het waterschap te maken hebben, zoals waterzuivering, waterpeilbeheer in tijden van droogte of wateroverlast en biodiversiteit. Drents~Overijsselse Gemeentebelangen is een partij die meedoet aan de waterschapsverkiezingen van 21 maart (lijst 5) en is opgericht door Drentse en Overijsselse lokale partijen vanuit veertien gemeenten. Op 5 maart zijn de kandidaten die namens GemeenteBelangen Raalte op de lijst staan ook aanwezig: Jan Schokker (nummer drie op de lijst), Richard Fidom (10) en Mark Kampman (23). Aanvang is om 20.00 uur.

Lees ook

Gratis activiteiten tijdens Zomertour in De Tippe

RAALTE/HEINO – Op woensdag 11 augustus organiseert Sportbedrijf Raalte de Zomertour in buitenzwembad De Tippe. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.