Bernard Blom en Jacques Seine ereleden Sökkestoppers

HEINO – Bernard Blom en Jacques Seine zijn afgelopen zaterdag tijdens het Bonte Stoppers Gala benoemd tot erelid van carnavalsvereniging de Sökkestoppers uit Heino.

Ten overstaan van een bomvolle residentie (Bij Ne9eN) werd het duo toegesproken door voorzitter Ben Groot Beumer. Hij refereerde aan het trouwe dienstverband van zowel Blom als Seine die samen goed zijn voor vijftig jaar vrijwilligerswerk bij de Sökkestoppers.

Beiden zijn Prins Carnaval geweest, hebben jarenlang in de Raad van Elf gezeten en zijn de vereniging ook nadien trouw gebleven. Nu maken ze namelijk nog onderdeel uit van het illustere gezelschap der Stopnoald’n waarin oud-Prinsen en oud-Raadsleden zitting hebben. Blom is momenteel zelfs nog voorzitter van de Stopnoald’n en heeft ook jarenlang de voorzittershamer van de Regio (carnavalsverenigingen in de gemeente Raalte) gehanteerd.

Seine is zowel voorzitter van de Sökkestoppers als van de Stopnoald’n geweest. Bovendien wist hij het publiek in Heino jarenlang te vermaken als lid van het legendarische duo Die 2. Er was zaterdagavond dus niemand te vinden die de beide carnavalsdieren het erelidmaatschap misgunde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.