Beleef autisme in het ABC-circuit

REGIO – Evenmens, informele zorg voor elkaar organiseert vanuit Oase (Ouders Autisme Steunen Elkaar) het Autisme Belevings Circuit. Via tien korte opdrachten brengt het ABC je in de gevoelswereld van autisme. Vanwege de grote behoefte aan deelname, worden meerdere bijeenkomsten georganiseerd.
Het Autisme Belevings Circuit is voor iedereen die autisme wil ervaren en leren kennen. Elke opdracht probeert je mee te nemen in de wereld van autisme met betrekking tot horen, zien, ruiken, voelen en proeven. Dit wordt steeds gekoppeld aan een tip over autismevriendelijkheid. Op 6 maart is het ABC Circuit te vinden in het Holstohuus in Olst. Op 13 maart kunnen geïnteresseerden terecht in Elckerlyc in Luttenberg

De inloop is vanaf 19.15 uur, het programma duurt van19.30 tot 22.00 uur
Kosten:bedragen 5 euro per persoon. Aanmelden kan via tel. 0548 638830 of mailen naar hspoolder@evenmens.nl