Beginnerscursus wielrennen bij Heikera

HEINO – FTC Heikera uit Heino presenteert in april voor het eerst een beginnerscursus wielrennen. Gedurende vier avonden in april leren de deelnemers de fijne kneepjes. Dat gebeurt op een gesloten circuit.

De cursus is niet alleen bedoeld voor iedereen die nog nooit eerder op een racefiets heeft gezeten, maar óók voor wielrenners die graag bepaalde vaardigheden willen bijleren. Er is onder andere aandacht voor de (technische) mogelijkheden van de fiets; het rijden in een peloton en de omgang met de wind.

De clinics worden verzorgd door BikeChallenge. Twee enthousiaste en ervaren trainers, onder wie ex-profrenner Tom Veelers, nemen de deelnemers op sleeptouw. Dat gebeurt op de woensdagavonden 3, 10, 17 en 24 april. De exacte tijden worden nog bekend gemaakt, maar onder voorbehoud duren de lessen van 18.30 tot 21.00 uur. Heikera mag weer gebruik maken van de verlichte wielerbaan van CRT in Raalte. De cursus wordt afgesloten met een toertocht (60 tot 80 kilometer) op de weg.

De deelnamekosten bedragen 39 euro. Dat is inclusief een bidon en de afsluitende toertocht (inclusief koffie met appelgebak onderweg). Na afronding van de cursus kan men gratis lid worden van Heikera (tot eind 2019).

Aanmelding voor 21 maart via info@heikera.nl (met vermelding van naam, adres, woonplaats en telefoonnummer). Men dient daarbij ook te laten weten of men al lid is of niet. Op donderdag 7 maart opent Heikera het nieuwe seizoen met een presentatiecafé in bij BijNe9en in Heino. Aanvang is om 20.00 uur. Daar kan men ook terecht met vragen. Mailen naar het bovengenoemde mailadres is ook mogelijk. Zie verder staging2.heikera.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.