500 euro voor SMHC dankzij medewerkers Univé

RAALTE – Robert Oplaat en Mariël Franken, allebei medewerkers van Univé, hebben een cheque van 500 euro overhandigd aan de Sallandse Mixed Hockey Club (SMHC in Raalte).

Als medewerkers van Univé kregen zij in december de keuze of zij een kerstcadeau voor zichzelf wilden uitkiezen of een cheque ter waarde van 250 euro wilden doneren aan een stichting of sportvereniging. Robert en Mariël kozen voor de tweede optie. Hun keuze viel op de SMHC, de club die zij een warm hart toedragen en waar ook hun dochters Lieke en Carice actief zijn.

Uiteraard waren voorzitter Cor Verbaas en lid sponsorcommissie Inneke Reimert blij verrast met deze gift. Op de foto van links naar rechts: Mariël Franken, Cor Verbaas, Inneke Reimert en Robert Oplaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.