Zeldzame Kater voor StöppelKidsRally

RAALTE – Het bestuur van de Stöppelkaters beloont Stichting StöppelKidsRally met de Zeldzame Kater. De prijs wordt op zaterdag 2 februari uitgereikt tijdens het Gein Gala Bal in De Leeren Lampe. Tijdens die avond zijn er verder optredens van onder andere Wilfried Finkers, Karel van de Kate, Gerard van der Weegh en Herman Tutert.

De Raalter carnavalsvereniging waardeert de belangeloze inzet van de organisatoren en vrijwilligers van de StöppelKidsRally. Eigenaren en berijders van bijzondere sportauto’s maakten op 9 juni samen met 42 (chronisch) zieke kinderen een toertocht. Alle bolides bij elkaar opgeteld brachten zo’n 20.000 pk op de weg. Op 1 juni staat de volgende op de evenementenkalender. Prins Michel I reikt die avond de onderscheiding uit. Daarnaast wordt ook de Stöppelkater van het jaar bekend gemaakt, maar wie of wat, dat blijft geheim tot het Gein Gala Bal.
De avond is bedoeld voor iedereen, die houdt van cabaret, humor, spektakel en dans. De zaal gaat open om 20.30 uur. Het programma begint om 21.11 uur. Kaarten à 11 euro zijn verkrijgbaar bij Schulten Lederwaren V.O.F. of ’s avonds aan de kassa.