Home / Sallandcentraal / Workshop over de blik van de fotograaf

Workshop over de blik van de fotograaf

RAALTE – Het Spiritualiteitscafé houdt op vrijdag 18 januari van 9.00 tot 12.30 uur de workshop ‘De blik van de fotograaf’. Deze bijeenkomst past binnen het jaarthema ‘Zoek…’ van het Spiritualiteitscafé . De workshop wordt gehouden bij het Natuurlijk Huus, Hogebroeksweg 25, 8102 RL Raalte. Diny Heidenrijk neemt de deelnemers mee in een zoektocht naar allerlei perspectieven binnen het blikveld van de fotograaf. Zij deelt haar kennis over fotografie. De workshop begint met een presentatie over het werk van Diny Heidenrijk. Daarna gaan de deelnemers naar buiten, en leren zelf kijken door de ogen van een fotograaf. Diny zal wijzen op licht en schaduw, horizontaal en verticaal- lijnenspel, op verschillende perspectieven en ze zal aangeven hoe je daarmee kunt spelen binnen je blikveld. Buiten worden foto’s met eigen camera’s gemaakt. Deze worden naderhand op de camera bekeken en besproken.
Deelnemers wordt gevraagd hun eigen camera mee te nemen en qua kleding en schoeisel rekening te houden met het weer.
De kosten voor deze workshop zijn 7,50 euro per persoon inclusief koffie/thee. Aanmelden kan via spiritualiteitscafe@gmail.com. Vragen kunnen ook via dit mailadres gesteld worden.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.