Home / Algemeen / Workshop ‘Grip op Verwardheid’ in Luttenberg, Heeten en Heino

Workshop ‘Grip op Verwardheid’ in Luttenberg, Heeten en Heino

SALLAND – ‘Martin is nogal veranderd de laatste tijd. Hij gedraagt zich vreemd, lijkt somberder, ziet er onverzorgd uit en vermijdt steeds vaker het contact met andere mensen.’ Het valt je wel op, maar wat kun je doen? Kom jij in je werk of dagelijks leven wel eens mensen tegen die verward gedrag vertonen? En vind je het lastig om daar goed op te reageren? Kom dan naar de workshop ‘Grip op verwardheid’.

De workshop vindt plaats op:
– Woensdagavond 23 januari (19.30 – 21.30 uur) in gemeenschapscentrum Elckerlyc in Luttenberg.
– Dinsdagavond 29 januari (19.30 – 21.30 uur) in Kulturhus Trefpunt in Heeten.
– Woensdagmiddag 30 januari (14.00 – 16.00 uur) in het Dorpshuus in Heino.

In de workshops wordt informatie gegeven over verschillende psychische stoornissen en beperkingen als een verstandelijke beperking of autisme. Deelnemers gaan samen aan de slag met praktijkvoorbeelden, wat kom je tegen en hoe ga je er mee om? De workshops zijn toegankelijk voor iedereen die woonachtig en/of werkzaam is in de gemeente Raalte. De workshops worden gegeven door Folkert Hilarides en Hanneke Braber.

Wie wil deelnemen aan de workshops kan zich, onder vermelding van naam en de gewenste workshop, opgeven via kernteam@raalte.nl, via Heidi Lammertsen (06-53512528) of via Jeannet Kleine Schaars (06-13539293). Meer informatie is te vinden op www.gripopverwardheid.nl.

Lees ook

Erwin Nyhoff hoofdgast tijdens ‘Behind the Music’ in Hedon: ‘Ik heb er enorm veel zin in!’

ZWOLLE – Erwin Nyhoff is op donderdag 12 november de hoofdgast tijdens Behind the Music …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.