Wereldwinkel Heino neemt afscheid van trouwe medewerker

HEINO – Onlangs hebben het bestuur en medewerkers van Wereldwinkel Heino afscheid genomen van Herman Hulsman. Herman was in 1986 één van de mensen van de werkgroep “Zuivere koffie”, van waaruit in 1990 de Wereldwinkel Heino is opgericht. Deze was in het begin gevestigd in de kelder bij Guus speelgoed.
Meer dan 28 jaar heeft Herman zich vrijwillig ingezet voor de Wereldwinkel met als doel: eerlijke handel, een leefbaar loon en een menswaardig bestaan voor alle mensen wereldwijd. Hij heeft al die jaren verschillende functies in de Wereldwinkel vervuld, waaronder winkelmedewerker, bestuurslid en winkelcoördinator. Maar met name bij het coördineren van de verhuizingen naar drie keer een nieuw winkelpand én de daarbij behorende klussen was Herman een belangrijke spil binnen de organisatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.