Weerbaarheidstraining voor kinderen in Olst

OLST – Willy Boogaard biedt vanaf donderdagmiddag 28 februari een achtdelige weerbaarheidstraining voor kinderen aan in Olst. Deze ‘Rots en Water’-training is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van 9 tot 13 jaar die zich zekerder willen voelen en meer zelfvertrouwen willen krijgen.

Het gaat om een psychofysieke training waarin kinderen leren zich onafhankelijk op te stellen en eigen keuzes te maken (rots), maar ook om met anderen samen te werken, te spelen en te leven (water). Afhankelijk van de situatie leert het kind voor een rots- of waterhouding te kiezen.

Willy Boogaard heeft jarenlange ervaring in het regulier en speciaal onderwijs, is gecertificeerd Rots- en Watertrainer en kinder- en oudercoach. Bij de helft van de trainingen krijgt ze assistentie van een leraar aikido (Japanse verdedigingskunst). De acht bijeenkomsten starten allemaal om 16.00 uur. De deelnamekosten bedragen 12 euro per bijeenkomst. Opgeven voor de training of meer informatie? Mail dan naar willy@boogaardcoachingentraining.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.