Computer- en tabletcursussen van Ouderenwerk

HEINO – De computer en tabletcursussen van Stichting Ouderenwerk Heino in het Computercafé in het Wooldhuis gaan vanaf maandag 18 februari weer van start. Het aanbod bestaat onder andere uit de basiscursussen Word voor beginners en e-mail en internet. Daarnaast zijn er cursussen ‘kennismaking met de tablet’ voor de iPad (Apple), maar ook voor de Android (o.a. Samsung). Het gaat hierbij vooral over het basisgebruik van de tablet en van de diverse apps en de functiemogelijkheden. Ook de cursus Photoshop voor beginners maakt weer deel uit van het programma. Deze cursus biedt de deelnemers de mogelijkheid om op een speelse manier met hun foto’s om te gaan en daarin geheel nieuwe effecten te bereiken. Al deze computercursussen zijn voor beginners en gevorderden. Voor meer informatie mail naar Henk Hullen (info.soh@ziggo.nl) of Lies Maas (liesmaas1@gmail.com) of zie staging2.ouderenwerkheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.