vv Heino trapt jubileumjaar af met ‘Elftal van de Eeuw’

  2019 is een bijzonder jaar voor de voetbalvereniging uit Heino. De club viert namelijk haar 50-jarig bestaan. Op 16 januari trapt men het jubilieumjaar af met de presentatie van het ‘Elftal van de Eeuw’.

  Zo worden er herinneringen opgehaald met (oud)-trainers. Er is namelijk genoeg gebeurd in die 50 jaar. Denk aan de legendarische kampioenswedstrijd tussen Heino en Lemelerveld, toen er vierduizend fans rond het veld in Heino stonden. Of de verbouwing van de Heinose kantine, dat door veel vrijwilligers mogelijk werd gemaakt.

  Natuurlijk is de bekendmaking van het ‘Elftal van de Eeuw’ een belangrijk onderdeel van de avond. De stemmen zijn inmiddels geteld. In het voetbalcafé in het Dorpshuus worden de namen bekendgemaakt.

  Spelers, trainers én supporters van vroeger en nu kunnen zich opgeven voor de aftrap van het jubilieumjaar in het Dorpshuus. Opgeven kan via beheer@dorpshuusheino.nl.

   

   

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.