VV Heino trapt jubileumjaar af in Dorpshuus

HEINO – Met het Voetbalcafé dat op woensdag 16 januari plaatsvindt in het Dorpshuus Heino, trapt VV Heino officieel de viering van het 50-jarig bestaan af.

Met in de loop van 2019 vele festiviteiten op het Sportpark, is het Voetbalcafé in het Dorpshuus een pre-reünie die in het teken staat van de presentatie van het (halve) elftal van de eeuw. De stemmen zijn geteld: welke spelers worden naar het podium geroepen? Die populaire met de grootste mond? Die back van het roemruchte team uit de jaren zeventig? Die luchtmacht van rond de eeuwwisseling die de beslissingswedstrijd won in de nacompetitie? De spits die het meeste scoorde?

Daarnaast halen (voormalige) trainers Steggink, Krosman, Lobbert, Nijboer, Poelhekke en Vogel en diverse spelers onder leiding van Johan Compagner herinneringen op. Bijvoorbeeld over de kampioenswedstrijd tussen Heino en Lemelerveld toen er zo’n vierduizend fans rond het veld in Heino stonden. Of over de leden en supporters die de vernieuwing van de kantine mogelijk maakten. Aanvang is om 20.00 uur; inloop vanaf 19.30 uur. Opgeven kan via beheer@dorpshuusheino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.