Vorig jaar ruim 200 matches door Raalter Uitdaging

RAALTE – De Raalter Uitdaging heeft in 2018 meer dan tweehonderd matches gemaakt tussen verenigingen/stichtingen en bedrijfsleven. De Raalter Uitdaging ging in 2017 van start. Dat eerste jaar werden er nog veertig matches gemaakt. Dat aantal is dus in 2018 flink groter geworden.

Ondernemers helpen verenigingen of stichtingen aan materialen, ruimte of knowhow. Dat kan door zelf spullen beschikbaar te stellen of het netwerk in te schakelen. “Dit alles was niet gelukt zonder de enorme inzet en betrokkenheid van de Matchgroep van de Raalter Uitdaging”, vertelt Henny Zomer, de aanjager van het initiatief.

Zo mocht de Raalter Uitdaging in februari 2018 nog bemiddelen bij het beschikbaar stellen van materialen uit het oude Tijenraan. Vijftien organisaties maakten daarvan gebruik. In mei stond de eerste editie van de AVG Kenniskaravaan op het programma. Ruim 180 vertegenwoordiger van meer dan honderd verenigingen/stichtingen lieten zich bijpraten over de veranderde privacywetgeving.
De eerste matches van 2019 zijn inmiddels al gemaakt. Meer informatie via Henny Zomer, info@raalteruitdaging.nl, mob 06-23447110. Zie verder staging2.raalteruitdaging.nl.

Op de foto een van de matches: Korbeld Bloemen stelde bloemen beschikbaar aan het Zelfregiecentrum in Raalte.