Voorlichtingsavond over plannen voor Boerschop

LUTTENBERG – De plannen voor de realisatie van WoonZorgCombinatie de Boerschop in Luttenberg staan op dinsdagavond 15 januari centraal tijdens een voorlichtingsbijeenkomst in Elckerlyc.

De plannen worden toegelicht, de architect laat een presentatie zien en daarnaast is er aandacht voor de financiering van de plannen. Het is de bedoeling om de Boerschop, nu nog een groepsaccommodatie, om te bouwen tot een zorgpark met twintig appartementen (en bijbehorende voorzieningen) voor dementerenden en mensen die om andere redenen niet meer langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.

Initiatiefneemster Anja Holtmaat wordt ondersteund door Stichting LuttenbergWoont. Zij streven ernaar dat begin 2020 de schop in de grond gaat, zodat de deuren na de zomer van dat jaar gefaseerd open kunnen. De realisatie van de plannen kost naar circa 3 miljoen euro. Aanvang is om 19.30 uur. Iedereen is welkom.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.