Home / Sallandcentraal / Volleybalvereniging De Hooiberg zoekt trainers

Volleybalvereniging De Hooiberg zoekt trainers

OLST – De volleybalvereniging De Hooiberg in Olst werd drie jaar geleden opgericht en bestond destijds uit één damesteam. In snel tempo werd de vereniging uitgebreid met zeven miniteams en twee recreantenteams. De vereniging is blij met deze groei, maar het brengt ook uitdagingen met zich mee. Eén daarvan is het vinden van trainers. Om te kunnen blijven groeien, is Volleybalvereniging De Hooiberg daarom op zoek naar nieuwe trainers voor diverse teams. Op dit moment heeft één recreantenteam geen trainer. Het betreffende team bestaat uit een stel gezellige en fanatieke dames, die in de recreatieve competitie graag maximaal willen presteren. Het team traint op maandagavond van 20.30 tot 22.00 uur. Iedereen die interesse heeft in het trainen van deze dames, of in het trainen van één van de andere teams, kan zich melden bij VV De Hooiberg via technischecommissie@vvdehooiberg.nl.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.