Vogelzangcursus van IVN Raalte

RAALTE – IVN Raalte biedt vanaf medio maart weer een vogelzangcursus aan. De cursus bestaat uit zes wekelijkse wandelingen op een doordeweekse ochtend en twee avondwandelingen.

De wandelingen staan allemaal onder leiding van IVN-gidsen. Zij vertellen van alles over de zang en het gedrag van vogels. In verband met de grote belangstelling in de afgelopen jaren start IVN Raalte dit jaar niet met twee, maar met drie cursusgroepen: op de dinsdag-, woensdag- en vrijdagochtend. Aanvang is altijd om 9.00 uur. De wandelingen duren ongeveer anderhalf uur.

Voor de avondwandelingen zijn nog geen datums geprikt. De dinsdaggroep start op 12 maart; de woensdaggroep op 13 maart en de vrijdaggroep op 15 maart. Per groep is er plaats voor maximaal vijftien deelnemers.

De deelnamekosten bedragen 15 euro per persoon (IVN-leden 7,50 euro). Men kan zich tot en met 23 februari opgeven bij: Louis Slurink via louisslurink746@gmail.com of 0572-392124. Vermeld bij opgave ook welke dag de voorkeur heeft.