Vinylavond bij carnavalsvereniging De Weteringzotten

BOSKAMP – Na het succes van voorgaande jaren organiseert Carnavalsvereniging de Weteringzotten uit Boskamp op Zaterdagavond 16 februari weer een vinylavond voor de wat rijpere carnavalsgangers.

Tijdens de Vinylavond worden er plaatjes uit de jaren 60-70-80-90 gedraaid. Tussendoor worden er uiteraard ook enkele oude carnavalskrakers gedraaid uit die tijd. De (verzoek)plaatjes worden ten gehore gebracht via een ouderwetse platenspeler en via de pc door DJ Alfons. In de loop van de avond treedt zanger Marco ten Kate op. De entree, en de bitterballen die aangeboden worden, zijn deze avond gratis. De avond begint om 20.30 uur in residentie Café Ruimzicht op de Boskamp. Vanwege de invulling van de avond het verzoek om tijd te zijn. Want…….Vol is vol !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.