Vijftiende editie van NLdoet

RAALTE – Op vrijdag 15 en zaterdag 16 maart organiseert het Oranje Fonds voor de vijftiende keer de vrijwilligerscampagne NLdoet. Organisaties kunnen klussen aanmelden die vervolgens door vrijwilligers worden uitgevoerd.

Vaak gaat het om klussen waar organisaties normaal niet aan toekomen. Veel organisaties zijn blij dat deze klussen eindelijk gedaan kunnen worden. Aanmelding van en voor klussen kan via staging2.nldoet.nl. Ook dit jaar steken tweedejaars vmbo-leerlingen van het Carmel College Salland de handen weer uit de mouwen. Op vrijdag 15 maart staan ze klaar. Organisaties die een groep leerlingen willen gebruiken voor hun klus kunnen mailen naar nldoetgemeenteraalte@gmail.com.

Het Oranje Fonds organiseert NLdoet in 2019 voor de vijftiende keer. Tijdens de editie van 2018 werden ruim 9.700 klussen geklaard en het Fonds hoopt dat aantal tijdens de komende editie te overtreffen. Peter Douwes, directeur Oranje Fonds: “Wij vinden het prachtig om te zien dat ieder jaar zo’n 350.000 Nederlanders bereid zijn hun handen uit de mouwen te steken tijdens NLdoet.”

Het Oranje Fonds ondersteunde het afgelopen jaar sociale initiatieven in Nederland en het Caribische deel van het Koninkrijk met in totaal 31 miljoen euro. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.