Verwarde man (21) dreigde met explosief in trein naar Zwolle

  Een 21-jarige man uit Emmen is vanochtend aangehouden voor de dreiging met een explosief in de trein die zondag werd stilgezet voor station Zwolle. Volgens de politie gaat het om een verwarde man, van daadwerkelijke dreiging was geen sprake.

  Dat meldt RTV Oost.

  Een medepassagier deed zondag melding van de dreiging, waarop de trein voor station Zwolle werd stilgezet. Twee mannen werden aangehouden door een zwaarbewapend politieteam, maar het duo bleek niets te maken hebben met het dreigement.

  Verwarde man
  Uit onderzoek van de recherche is gebleken dat een andere man verantwoordelijk was voor het dreigement. Hij zat echter niet meer in de trein die in Zwolle werd stilgezet.

  Vanochtend is de man alsnog aangehouden. Uit het verhoor, maar ook uit het onderzoek dat deze hele week is gedaan, is gebleken dat het om een persoon met mogelijk verward gedrag gaat. Uit het onderzoek is niet gebleken dat de man daadwerkelijk een explosief in de trein heeft vervoerd of geplaatst. De man is hulpverlening aangeboden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.