Verdeelde meningen over locatie nieuwe school in Olst

De wensen ten aanzien van de locatie van de nieuwe scholen in Olst zijn verdeeld. Op 15 december peilde D66 Olst-Wijhe de mening van mensen over dit onderwerp. Er was veel belangstelling voor de stemtafel over de locatie voor de nieuwe scholen. Op de kaart van Olst waren drie potentiële locaties getekend, waarop mensen mochten stemmen. De meningen waren verdeeld en er ontstonden levendige discussies.

Velen stemden voor de huidige schoollocatie, anderen waren voor een plek bij de Hooiberg. De optie om een schoollocatie te ontwikkelen bij de moestuinen, waar de nieuwe fietstunnel komt, bleek ook in goede aarde te vallen. Sommigen wilden naast een locatie in Olst, ook een school voor Boskamp behouden.

De gemeenteraad gaat binnenkort in debat over de locatiekeuze van de nieuwe scholen. D66 Olst-Wijhe wil een eerlijke afweging maken van de verschillende locaties. Uw mening kunt u achterlaten op https://olst-wijhe.d66.nl/.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.