Home / Uncategorized / Treinvertraging rondom Zwolle door meerdere incidenten

Treinvertraging rondom Zwolle door meerdere incidenten

ZWOLLE – Door meerdere incidenten op het station van Zwolle loopt het treinverkeer vertraging op. Het station is twee keer ontruimd geweest. In eerste instantie werden twee verdachten uit een trein gehaald. Rond 15.30 uur werd het station nogmaals ontruimd en zouden er weer twee personen opgepakt zijn. Later op de middag vond er een derde incident plaats. Een man met een bijl  werd door politieagenten overmeesterd. Het treinverkeer komt op dit moment weer langzaam op gang.

Lees ook

Zwangerschapsblog: De kraamweek 

Zo zat ik 8 juni ’s middags nog op de verjaardag van mijn moeder en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.