Trainers en begeleiders Rohda Raalte in het nieuw

RAALTE – Met trots heeft Rohda Raalte-voorzitter Han Reinders zaterdag 5 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie bekend gemaakt, dat in een periode van 3,5 jaar maar liefst 250 coachjassen, 250 trainingspakken en 250 polo’s beschikbaar worden gesteld voor alle clubmensen die wekelijks op of rond de velden actief zijn.

Dit initiatief is mogelijk gemaakt door de grootste sponsor in dit project Azerty en subsponsor ProWork Salland en een bijdrage van de Vrienden Van Rohda Raalte. Door hun bijdragen kan Rohda Raalte de kleding tegen een zeer beperkte eigen bijdrage aan de trainers en begeleiders aanbieden. “Met trots en blijdschap komt ons logo nu op de kleding voor de kaderleden van Rohda te staan, in onze ogen de experts naast en op het veld”, vertelde Jeroen te Wierik van Azerty.

“Rohda zou Rohda niet zijn zonder ondersteuning van de vele vrijwilligers op en rond het veld, waar wij als Azerty enorm veel waardering voor hebben. Door de kaderleden in hetzelfde ‘jasje’ te steken straalt Rohda uniformiteit en kracht uit, wat precies aansluit bij het meerjarenbeleid van Rohda, namelijk ‘stabiel en gezond naar 2021’. Rohda is voor ons daarmee de club de wij een warm hart toedragen in de vorm van deze sponsoring voor de komende 3,5 jaar.”

De eerste reacties tijdens de aansluitende nieuwjaarsborrel waren veelbelovend en enthousiast. Een mooi resultaat vanuit de door het Rohda Raalte Sponsorteam ingezette actie. Uiteindelijk met als doel, dat zoveel mogelijk trainers en begeleiders, van F-league tot aan de seniorenteams, deze kleding met trots zullen dragen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.