Toneelvoorstelling op de Boerhaar

BOERHAAR – De spelers van Toneelgroep Boerhaar zijn op dit moment druk bezig met het repeteren van de voorstelling ‘Zomer in Zeeland’ . Op 22, 23 en 24 maart spelen zij de voorstelling voor het publiek.
Het begint inmiddels een traditie te worden en uit ervaring weet men dat de jaarlijkse toneelvoorstelling, nu alweer voor de achtste keer, garant staat voor een gezellig avondje uit.

Het toneelstuk ‘Zomer in Zeeland’ is een luchtige komedie en speelt zich af op een camping. De familie Braam komt al jaren op deze camping en zij zijn na een jaar hard werken echt toe aan een paar weekjes rust. Maar dan krijgen ze buren. En zo gaat dat op een camping: of je kunt het goed vinden met je buren of niet. De familie Braam kan het totaal niet vinden met haar buren en ze maken elkaars leven behoorlijk zuur….Daarnaast komen er allerlei situaties voorbij die je op een camping kan verwachten: ochtendgymnastiek, campingspelletjes, tent opzetten, vakantieliefde, noem maar op.
De voorverkoop van de kaarten is op zaterdag 9 februari, tussen 10.00 en 12.00 uur, bij Kluswijs van Gurp op de Boerhaar. De kaarten kosten 6,50 euro per stuk.

De voorstellingen worden gespeeld op vrijdagavond 22 maart, zaterdagavond 23 maart en zondagmiddag 24 maart in zaal Logtenberg op de Boerhaar. Kijk ook eens op facebook onder Toneelgroep Boerhaar en doe mee met de actie om 2 gratis kaarten te winnen.