Toneelgroep Sagezo uit Wijthmen speelt voorstellingen

WIJTHMEN – Toneelgroep Sagezo uit Wijthmen speelt drie avonden De geweldige dokter Paul van Henk Roede. Het stuk speelt zich af in de wachtkamer en spreekkamer van dokter Paul, die vol enthousiasme aan zijn eerste werkdag als dierenarts in zijn eigen praktijk begint. Al snel komt hij er achter dat zijn voorganger er wat bij kluste en het daarbij niet al te nauw nam met de ethiek. De dichtstbijzijnde huisartsenpraktijk is namelijk een heel eind verderop.De voorstellingen vinden plaats op zaterdag 26 januari, vrijdag 1 februari en zaterdag 2 februari in het Parochiehuis aan de Valkenbergweg 24 in Wijthmen, aanvang 20.00 uur. Kaarten kosten 6 euro en zijn te reserveren via 06-52282741, 06-16884981 of 0529-401926. Meer info via staging2.wijthmen.nl/toneelvereniging-sagezo.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.