Tien jaar Harten 10 met Jannes en Poar Neem’n

MANDERVEEN – Het inmiddels meer dan bekende Dalfser duo Harten 10 viert zaterdag 2 februari haar tienjarig jubileum. Dat gebeurt bij Partycentrum Peddemors in Manderveen. Samen met Jannes en Poar Neem’n belooft het duo er een bijzondere avond van te maken.

Tineke Willems (38) en Martien Ekkelenkamp (49) begonnen hun carrière in 2009. Vanaf het begin werd het tweetal omarmd door veel piraten. Met nummers als ‘Wat is mooier’, ‘Ik wil je niet kwijt’ en ‘Bewaar je dromen niet voor morgen’ maakte het duo geweldige sprongen en betreedt het nu landelijke podia. Toch hebben Tineke en Martien een zwak voor Twente. “Hier zitten veel piratenzenders en daar hebben we mede ons succes aan te danken, vandaar dat onze keuze op Manderveen viel”, aldus Tineke.
De afgelopen tien jaar beleefde Harten 10 veel hoogtepunten. Zo trad het muzikale duo zes keer op in een vol Gelredome en stond het meerdere malen op het podium bij Dutch Valley en tal van andere grote evenementen. Enkele kaarten zijn nog te bestellen via info@harten10.nl of bij Partycentrum Peddermors in Manderveen.

Foto: Johan Bokma