Tien jaar Beauty Style Sharon

RAALTE – Beauty Style Sharon in Raalte viert dit jaar het 10-jarig bestaan. Op 3 januari 2009 nam Sharon Wichers Schreur de toenmalige kapsalon Hair Affairs aan de Deventerstraat 5 over, inclusief twee medewerkers. Als Beauty Style Sharon ging ze verder als kap- en schoonheidssalon.

“We begonnen met vier stoelen en dat werd al snel te krap. Toen ik nog geen jaar bezig was, kwam een ruimte naast het pand vrij. Die kon ik overnemen. Dat was heel spannend, maar ik heb het toch gedaan en dat pakte heel goed uit. Van vier stoelen groeiden we door naar acht. In de loop der jaren heb ik drie extra medewerkers aangenomen. We hebben een mooie groei doorgemaakt en we proberen het maximale te bieden aan kwaliteit en gezelligheid. Plezier hebben op en van je werk is belangrijk… Dan straal je dat ook uit! Ik heb een topteam van met mezelf erbij zes kapsters, waarvan er drie ook schoonheidsspecialist zijn. We zijn alle zes volleerde ervaren topstylisten en iedereen heeft daarnaast ook haar eigen specialiteiten. Zo kunnen we ook een breed scala aan behandelingen aanbieden, zoals knip- en schoonheidsbehandelingen, maar ook andere behandelingen zoals extentions, lashlift, spraytan, make up en wenkbrauwbehandelingen. In de toekomst willen we dan ook graag nog meer behandelingen aan gaan bieden. Samen doen we het, dat is onze kracht en daardoor loopt het goed!”

Verhuizing

Naast haar medewerkers is ze ook haar klanten dankbaar. De klantenkring die ze in de afgelopen tien jaar opbouwde, maar ook de klanten die ze in de jaren ervoor al had. Sharons visie is dat haar salon gezellig en laagdrempelig moet zijn. Iedereen is welkom. “Van heel jong tot heel oud, dames en heren. We zijn niet gericht op een bepaalde doelgroep. Dat maakt het werk hier juist zo leuk!”
2019 wordt een spannend jaar voor Beauty Style Sharon. Er staat een verhuizing op het programma. “Het huidige pand is echt op. Voor ons biedt dat ook weer mogelijkheden en we zijn dus druk bezig met opties voor een nieuwe locatie, wel in de buurt waar we nu zitten. Verder kunnen we er nog niks concreets over zeggen… Maar wel dat we daar ontzettend veel zin in hebben: een nieuwe salon waar we hopelijk weer tien jaar mee vooruit kunnen en waarin we onze creativiteit kwijt kunnen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.