Home / Sallandcentraal / The Octanes in Taveerne Tivoli

The Octanes in Taveerne Tivoli

RAALTE – De Amerikaanse rockabilly-formatie The Octanes treedt op zaterdag 12 januari op in Taveerne Tivoli in Raalte. De band staat onder leiding van zanger/gitarist Adam Burchfield en bestaat verder uit Kevin Skrla (bas), Kevin ‘Snit’ Fitzpatrick (drums) en Clint Boyd (saxofoon).

De Texaanse band geldt als een van de beste roots/rockabilly-acts van Amerika. The Octanes spelen voornamelijk eigen werk, stevig gegrond in hillbilly en roots. De band deelde het podium met acts als Wanda Jackson, Southern Culture On The Skids en Reverend Horton Heat. Gitarist Adam wordt gesponsord door het gitaarmerk Gretsch. Aanvang is om 21.30 uur. De entree is gratis.

Lees ook

Drie Raaltenaren vast na tonen nepwapen bij de Leeren Lampe

RAALTE – Bij de Leeren Lampe in Raalte zijn in de nacht van zondag op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.