Succesvolle kerstpakkettenactie Heino: steuntje in de rug voor 142 huishoudens

HEINO – De kerstpakkettenactie die december vorig jaar in Heino plaatsvond, bereikte maar liefst 142 huishoudens. Deze actie van dorpsgenoten voor dorpsgenoten was bedoeld voor alle inwoners van de dorpen Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis die een extraatje goed kunnen gebruiken.

Het gaat dan om huishoudens die het financieel gezien niet breed hebben, maar ook huishoudens die het op een andere manier moeilijk hebben, bijvoorbeeld vanwege ziekte. De organisatie wil met deze actie de geholpen huishoudens een hart onder de riem steken en hen het beste wensen voor 2019.

De actie is georganiseerd door alle kerken van Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis. Bij een drietal supermarkten (Albert Heijn, Boni en boerderijwinkel Kleinlangevelsloo) stonden boodschappenkarren klaar waar iedereen levenswaren kon deponeren voor deze actie. Aan het einde van elke dag waren de karren goed gevuld met allerlei levensmiddelen. Ook een aantal basisscholen heeft aan deze actie meegewerkt.
Verder heeft de organisatie meerdere financiële donaties ontvangen, waarmee veel extra producten gekocht konden worden, zoals koffie en mandarijnen.

De dozen voor deze actie en voor de komende twee acties zijn betaald door familie Kappert van de Wincrease groep. Jacques Seine van Seine Wonen is bereid gevonden om de opslag van deze dozen voor zijn rekening te nemen. De organisatie van de Kerstpakkettenactie 2018 wil iedereen bedanken die in welke vorm dan ook een bijdrage heeft geleverd aan deze actie en wenst u allen een voorspoedig 2019.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.