Stratentoernooi Rood-Wit ’75 in Wijhe wederom een groot succes

Om 13:00 stapten de eerste teams het veld in. Volleybalteams bestaande uit buren, vrienden, collega’s en familieleden streden om de winst. Het 43e Stratentoernooi van volleybalvereniging Rood-Wit ’75 werd druk bezocht.

Na de poulefase bleven er vier teams van de twaalf over. Zij maakten uit wie er met de titel naar huis ging. Bij de wedstrijd tussen DG and Friends tegen de Wiejese Deernties bleken laatstgenoemde de sterkste. De Docenten gingen er met de winst vandoor in de wedstrijd tegen De Nulletjes.

In een bloedstollede finale waren de vijf dames van de Wiejese Deernties toch te sterk voor De Docenten. Zij haalden de meeste punten in de twee sets.

Na een verfrissende douche werd in het sportcafé de beker en een grote slagroomtaart uitgereikt aan de winnaars. De Wiejese Deernties lieten zich van hun sportiefste kant zien en deelde de taart met de andere finalist.

Rood-Wit ’75 hoopt na het toernooi enthousiaste volleyballers te mogen inlijven. Aanmelden kan via roodwit75.nl. Het is ook mogelijk om een paar keer mee te trainen bij de vereniging uit Wijhe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.