Stichting Stöppelkidsrally nu ‘Ridder in de Orde van de Zeldzame Kater’

RAALTE – “Het bestuur van de Stöppelkaters waardeert de belangeloze inzet van de organisatoren en vrijwilligers van de Stöppelkidsrally”, laat Wim Rabelink weten. Daarom wordt de Stöppelkidsrally geridderd in de ‘Orde van de Zeldzame Kater’. Op 9 juni 2018 maakten eigenaren van supercars ritjes met (chronisch) ziekte kinderen. “42 kinderen kregen de dag van hun leven. De stichting overtrof haar eigen doelstelling ruimschoots. Het succes smaakt naar meer. Op 1 juni 2019 staat de volgende rally op de kalender.”

De onderscheiding voor de stichting zal op protocollaire wijze door Prins Michel I worden uitgereikt tijdens het Gein Gala Bal op 2 februari.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.