Home / Sallandcentraal / Spots op de planken met Kwaad om een Nachtgewaad

Spots op de planken met Kwaad om een Nachtgewaad

NIEUW HEETEN – Toneelvereniging Spots uit Nieuw Heeten voert de komende weken vier keer het blijspel ‘Kwaad om een Nachtgewaad’ op in MFA de Belte. De voorstellingen zijn gepland op vrijdag 25 en zaterdag 26 januari en vrijdag 1 en zaterdag 2 februari. Aanvang is telkens om 20.00 uur, met uitzondering van de voorstelling op zaterdag 2 februari die om 20.15 uur start.

Spots neemt de bezoekers mee in de huiskamer van de familie Bramzaaier. De familie is net verhuisd en is nog druk aan het opruimen als de buurvrouw een kijkje komt nemen. Alleen is deze buurvrouw meer van plan. Dit zorgt voor een rumoerige sfeer in de familie, waardoor er de nodige beschuldigingen over vreemdgaan volgen. Een detective probeert de zaak op te lossen, maar dit gaat niet van harte. Van wie is toch het nachtgewaad?

Kaarten à 8 euro (inclusief een kop koffie/thee; kinderen tot en met 12 jaar 4 euro) kunnen telefonisch besteld worden bij Gerard en Liesbeth Hazelhekke, tel. 0572-321319 (elke werkdag tussen 18.30 en 19.30 uur) of online via www.nieuwheeten-online.nl.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.