Sportief wandelend het nieuwe jaar in

Onder leiding van trainer/oefentherapeut Mieke Schaftenaar is een groep trouwe Sportief Wandelaars elke maandagochtend paraat voor een pittig uurtje sporten. Er komt echter steeds meer vraag naar Sportief Wandelen op een andere dag. Vanaf 11 januari 2019 wordt de training daarom ook op vrijdagochtend, van 09.00-10.00 uur, gegeven. De training wordt gegeven op een voetbalveld bij Rohda.

“Wandelen in groepsverband heeft een positieve invloed op het gevoel van welbevinden. We wandelen samen, maar iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen. We beginnen met warmlopen en oefenen, trainen dan intensief diverse wandelvormen en looptechnieken en sluiten af met een cooling down. Sportief Wandelen is voor jong en oud geschikt. Het helpt het lichaamsgewicht op peil houden, vermindert botontkalking, verbetert conditie, spierkracht en fitheidgevoel”, aldus Mieke.

Wie geïnteresseerd is kan contact opnemen met Mieke Schaftenaar, telefoon (0572) 358325, per mail: mieke@cesar-raalte.nl of kijken op staging2.cesar-raalte.nl waar een folder is te vinden met alle informatie over Sportief Wandelen. Sportief Wandelen kost 25 euro per maand. Een gratis proefles is mogelijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.