Home / Nieuws / Sportief het nieuwe jaar in met Wijthmenerplasloop

Sportief het nieuwe jaar in met Wijthmenerplasloop

WIJTHMEN – Op zaterdag 12 januari vindt de achtste editie van de Wijthmenerplasloop plaats. Deze loop rond de bekende recreatieplas zal opnieuw starten en finishen bij het Kulturhus op Sportpark de Elshof. Zaterdagmiddag om 13.15 uur start de ‘Kidsrun’ voor de kleinsten, om 14.00 uur gevolgd door de 5 en 10 km met respectievelijk één en twee ronden rond de bekende plas. Douchegelegenheid is aanwezig. De inschrijvingskosten bedragen 2,50 voor de jeugd en 5 euro voor de volwassenen. De organisatie vraagt aan de deelnemers om zich vooraf in te schrijven. Dat kan via www.mijninschrijvingen.nl. Eventueel kan men zich ook op de dag zelf nog opgeven. Meer informatie op www.wijthmenerplasloop.nl. Fakkert Diervoeders in Heino is dit jaar naamgever van de loop.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.