Sportief het nieuwe jaar in met Wijthmenerplasloop

WIJTHMEN – Op zaterdag 12 januari vindt de achtste editie van de Wijthmenerplasloop plaats. Deze loop rond de bekende recreatieplas zal opnieuw starten en finishen bij het Kulturhus op Sportpark de Elshof. Zaterdagmiddag om 13.15 uur start de ‘Kidsrun’ voor de kleinsten, om 14.00 uur gevolgd door de 5 en 10 km met respectievelijk één en twee ronden rond de bekende plas. Douchegelegenheid is aanwezig. De inschrijvingskosten bedragen 2,50 voor de jeugd en 5 euro voor de volwassenen. De organisatie vraagt aan de deelnemers om zich vooraf in te schrijven. Dat kan via staging2.mijninschrijvingen.nl. Eventueel kan men zich ook op de dag zelf nog opgeven. Meer informatie op staging2.wijthmenerplasloop.nl. Fakkert Diervoeders in Heino is dit jaar naamgever van de loop.