Sport Realvoetbaltoernooi bij VV Heino

HEINO – Ook in 2019 organiseert VV Heino weer het jaarlijkse Sport Realvoetbaltoernooi. Sport Real is in 1976 ontstaan uit een gezamenlijk project van het Ministerie van WVC (Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur) en van de Nederlandse Sport Federatie met als doel het bevorderen van de recreatiesport. Aanvankelijk werden er in meerdere sporten gestreden om de prijzen, maar in de loop der jaren bleef alleen voetbal over. Het toernooi vindt plaats in de maanden april en mei, de vaste speelavond is de vrijdagavond.

Het Sport Realvoetbaltoernooi is een toernooi voor teams, die zijn samengesteld uit zowel actieve als niet-actieve voetballers. Per team mogen maximaal zeven spelers in het veld staan die deelnemen aan de KNVB-competitie in de B-categorie, dus reserve 4e klasse en lager. Spelers die voetballen in een hogere klasse zijn uitgesloten, net als zaalvoetballers die spelen in de 2e klasse of hoger. Dames mogen in alle klassen spelen.
VV Heino viert in juli 2019 haar 50-jarig bestaan, in aanloop naar het jubileumfeest staan diverse evenementen op het programma die in het teken staan van dit jubileum, zo ook het Sport Realvoetbaltoernooi. Voor het slagen van dit toernooi is de club op zoek naar teams die graag met vrienden, collega’s, familie, buren of wie dan ook een potje willen voetballen. De poulewedstrijden duren 2 keer 25 minuten, de finalewedstrijden 2 keer 35 minuten,.
Voor nadere informatie kan men contact opnemen met de heer G.B. Groot Beumer, e-mail: ggrootbeumer@gmail.com of mob. 06-20590124.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.