Speuren door historisch materiaal in Raalte

De Historische Vereniging Raalte en Omstreken houdt op zaterdag 26 januari een open dag. Vanaf 10.00 heeft iedereen de gelegenheid om te snuffelen in het historische materiaal van de vereniging. De bibliotheek van de verenging omvat ruim achthonderd titel en bevatten ontzettend veel informatie.

Tijdens de open dag kunnen oude foto’s, dia’s en oude documenten gescand of gekopieerd worden. Daarmee komt het materiaal beschikbaar voor anderen. De originelen kunnen na het scannen direct weer meegenomen worden. Op deze manier kan de vereniging haar kennisbank nog verder uitbreiden.

De open dag is in het Tivoli-gebouw van Landstede aan de Zwolsestraat 63 in Raalte. Om half vier sluiten de deuren. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.