Spelers Hammerdammer spelen onderlinge competitie

SALLAND – In de onderlinge competitie speelden de dammers van de Hammerdammer onlangs een aantal wedstrijden.
J.Kooman speelde tegen G.Drent en in het begin ging de strijd gelijk op, maar op het eind kan Kooman het toch niet bolwerken en gaat de winst naar Drent 0 – 2.
G.Endeman de oudste van het stel neemt het op tegen J.Arrindell, en dit was een zeer interessante ontmoeting want Endeman kwam verrassend sterk uit de startblokken en legde Arrindell het vuur na aan de schenen, in het midden spel dacht Arrindell dat hij de partij simpel kan uitspelen, maar had niet op de strijdlust van Endeman gerekend en leverde zijn dam die hij had behaald zomaar in, en tot ieders verbazing gaf Endeman die toen op winst kwam te staan niet meer weg, zodoende ging Endeman er nog met de hele buit vandoor 2 – 0.
J.Slotman speelde tegen D.Voort, in een gelijk opgaande strijd moest op het einde Voort toch zijn meerdere erkennen in Slotman en deze werd dan ook terecht winnaar van deze partij 2 – 0.
J.v.d.Vegt tegen W.Bouwhuis was een zeer spannende partij waarin beiden weinig weggeven, tot aan het middenspel ging het gelijk op, en beide spelers waren goed op hun hoede, in het eindspel moest van der Vegt een schijf offeren om uit zijn benarde positie te komen waardoor Bouwhuis een dam kon maken, maar die schijf achterstand gaf Bouwhuis niet de nodige rust, maar dacht de partij al binnen te hebben, tot v.d.Vegt een zet uithaalde waar Bouwhuis zich op had verkeken, en zo draaide v.d.Vegt de partij volledig om en ging er toch nog met de volle winst vandoor 2 – 0.