Soroptimisten Raalte-Nijverdal steunen Fonds voor Ons

RAALTE – Soroptimistclub ‘SallAnders’ uit Raalte/Nijverdal heeft een cheque van 500 euro overhandigd aan Erik Feijen van Fonds voor Ons. Dit is een noodfonds voor alle inwoners van Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis die acuut hulp nodig hebben van financiële of materiële aard. Iedereen kan een verzoek tot hulp doen. Meer informatie over het Fonds voor Ons is te vinden op FondsvoorOns.nl.

De overhandiging van de eerste 500 euro is nog maar het begin. Op zondag 26 mei houdt de Soroptimistclub een culinaire fietstocht, een biking dinner. De opbrengst daarvan is ook bestemd voor Fonds voor Ons. De deelnemers aan het biking dinner fietsen een route langs verschillende adressen waar ze een gerecht krijgen voorgeschoteld. Deze route is ongeveer 25 kilometer lang en gaat door het Sallandse land. Aanmelden kan via bikingdinnersoroptimist@gmail.com. Meer informatie over de Soroptimisten op https://soroptimist.nl/nl/clubs/oost-nederland/raalte-nijverdal-sallanders. Voor vragen over het Biking Dinner kan men bellen met Betty Hering, tel. 0570-354230.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.