Soepcafé met live muziek in Olst

Op zaterdag 26 januari vindt het eerste Soepcafé van 2019 plaats. Deze keer feestelijk omlijst met live muziek. De locatie is ongewijzigd: bij Goede Buren aan de Hendrik Droststraat 47.

“Het Soepcafé wordt steeds meer een plek voor iedereen. Elke keer komen er weer nieuwe mensen bij. Jong en oud, met of zonder kinderen. Of je geïnteresseerd bent in duurzamer leven, of op zoek bent naar gezelligheid, uit nieuwsgierigheid komt, of gewoon voor een goedkope lekkere maaltijd, de lange tafels zijn gedekt voor iedereen”, aldus de organisatoren.

Het Soepcafé is een initiatief van Olst in Transitie in samenwerking met Het Noaberhuus en de PLUS supermarkt. Van overgebleven producten van de PLUS wordt een heerlijk maaltijd gemaakt.

Vanaf 17.45 uur zijn de deuren open. Om 18.00 uur wordt het eten geserveerd. Wie mee wil eten moet wel op tijd komen, want op is op. Voor deelname vraagt de organisatie een vrijwillige bijdrage voor de onkosten. Meer informatie is te vinden op staging2.olstintransitie.nl en op de Facebookpagina OlstInTransitie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.