Seizoen Sallands Cross Circuit alweer bijna ten einde

BROEKLAND – Afgelopen zondag verschenen weer honderden hardlopers, in totaal een kleine vierhonderd, aan de start bij de veertigste editie van de BWA Crossloop in Broekland. Die maakte deel uit van het programma van het Sallands Cross Circuit. Deze jaarlijkse competitie zit er alweer bijna op. Zondag 20 januari volgt de laatste crossloop: de twaalfde editie van de Ten Broeke Crossloop in Lemelerveld. Anouk Jansen Holleboom uit Nieuw Heeten won in Broekland de 5,4 km bij de dames; Jorn Lammers uit Mariënheem dezelfde afstand bij de heren. Bij de dames ging de winst op de 10 km naar Irene Kalter uit Deventer; Johan Kats uit Deventer pakte de winst bij de heren.

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.