Samenwerking SnelTank en tankstation Wichink

HEETEN – De familie Wichink verhuurt haar tankstation in Heeten per 1 februari aan het bedrijf Dalhuisen uit Epe. Dat exploiteert onder de naam ‘SnelTank’ meerdere tankstations. Het tankstation in Heeten gaat verder onder de naam ‘SnelTank Wichink’.

Harry Wichink wil zich volledig focussen op zijn Electro Speciaalzaak en het installatiebedrijf. “We hechten altijd veel waarde aan persoonlijk contact met onze klanten. We vonden het dan ook belangrijk dat het bedrijf dat het tankstation exploiteert ook persoonlijk werkt en nauw betrokken is bij het tankstation.”

Het tankstation wordt met de komst van SnelTank onbemand, maar alle producten (Euro ongelood, Premium Benzine, Autodiesel en LPG) blijven beschikbaar. Vanaf halverwege januari zal de omkleuring naar het merk SnelTank plaatsvinden. Dalhuisen Tankstations heeft als collega-ondernemer meerdere ‘SnelTank’-tankstations in eigen beheer.

“Wij zijn blij dit tankstation aan ons netwerk toe te kunnen voegen”, vertelt Peter Dalhuisen. “Tankpashouders kunnen na de overname ook terecht op onze twaalf andere locaties, wat sommige bedrijven mogelijk extra flexibiliteit geeft.”