Sallands Cross Circuit afgesloten in Lemelerveld

LEMELERVELD – Het Sallands Cross Circuit zit erop. Afgelopen zondag vond de laatste crossloop, de Ten Broeke Crossloop Lemelerveld, plaats.

Jolanda Brugman uit Zutphen won in Lemelerveld de 5,3 km bij de dames; bij de heren was Jorn Lammers uit Mariënheem de snelste. Irene Kalter uit Deventer zette die dag de 10 km bij de dames op haar naam; Arne Mulder uit Zwolle was die dag de snelste heer. Vrijdag 1 februari volgt de prijsuitreiking van het algemeen klassement in De Leeren Lampe in Raalte. De festiviteiten aldaar beginnen om 19.15 uur.

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.