Salland-Twentetunnel dicht vanwege oefeningen

NIJVERDAL -Voor het oefenen onder de specifieke omstandigheden van een tunnel, maakt de Politie Twente West op 6 en 7 februari gebruik van de Salland-twentetunnel. Aansluitend voert Rijkswaterstaat reguliere systeemtesten in de tunnel uit.

De oefeningen en de testen vinden plaats op zowel woensdagavond 6 februari als donderdagavond 7 februari vanaf 19:00 tot uiterlijk 05:00 uur de volgende ochtend. Tijdens deze werkzaamheden zijn de tunnelbuizen gesloten voor al het wegverkeer en gelden er omleidingen.

Omleiding

Het doorgaande verkeer wordt lokaal omgeleid via omleidingsroute U10 vanuit Zwolle en U11 vanuit Almelo. De omleidingsroutes worden aangegeven met informatieborden langs de weg. De verkeershinder is naar verwachting beperkt (5 tot 10 minuten).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.